perjantai 21. lokakuuta 2011

perustaisin blogin

Aikaisemmin en oo ryhtynyt esimerkiksi matkablogin pitoon peläten omaa saamattomuuttani. Mutta nyt en lupaile itselleni tai kenellekään muullekaan mitään suuria blogiin liittyen. Kirjoitan silloin kun siltä tuntuu ja niin paljon kuin vain millään saan sormistani irti. Ja kaikesta mikä sattuu kiinnostamaan. Eli täältä on turha etsiä mitään syväluotaavaa :)


En haluu lokeroida blogia yksistään käsityöblogiksi, vaikka kirjotankin luultavasti eniten neulomuksista ja virkkauksista. Oon palannut teiniyteen menemällä amikseen turhauduttuani ensin yliopistossa muutaman vuoden. Tavoitteena ois valmistua tekstiiliartesaaniksi jokusen vuoden päästä, mutta yllättäen sillä ei oo mikään kiire.. Vielä ainakin jaksaa neuloa myös kotona :)


Palstatilaa saa varmasti myös ihanat hoitokissalapset Lulu ja Vallu, joista kerron myöhemmin lisää. Mahdollisesti juttua löytyy myös keittiökokeiluista, vaatteista, (toivottavasti) matkailusta, elokuvista ja kaikesta muusta miulle ajankohtasesta..


Arvelen, että miun bloggaukset tulee olemaan enemmän kuvapainotteisia, mutta eihän sitä koskaan tiedä.. nytkin on vaan tekstiä.. jos kuitenkin jonkun kuvan laittasin kokeilumielessäEi kommentteja:

Lähetä kommentti