perjantai 4. marraskuuta 2011

tekis yhden työn valmiiksi ennen uuden aloitusta

Miulla on nyt semmonen periaate, että en saa aloittaa uutta käsityötä ennen kun on edellinen tehty täysin valmiiksi (siis myös päätelty!). Harmi vaan ku ois taas kilokaupalla ideoita..

Tosin aika hyvin oon edistyny nyt meneillään olevan pitsineule-villapaidan kanssa. Tosin, kuvatessani aikaansaannoksia, huomasin että on tullut neulottua toinen kappale vähän turhan nopeasti ja hihojen jälkeen ei siis pääsekään pingottelemaan vaan purkamaan..


malli syksyn Novitasta


Ostin kesällä poistokorista Tempoa. Haluisin tehä vuosi sitten Suuressa Käsityössä olleen pitkän raidallisen neuletakin. Kaivoin ohjeen esille ja huomasin että nyt lankaa onkin liian vähän. Täytyy siis etsiä joku muu kiva ohje.. sitten kun on edelliset työt tehty..
Idealistalla on myös esimerkiksi uusimmasta Novitasta löytyneet virkattu lammas ja ihana virkattu piparkakkutalo! (Jouluksi, ihan kun kerkeis.. muutaman vuoden päästä saa sit ehkä semmosia joululahjaksi ;) ) Tarpeellisten listalla olisi rannelämmittimet ja pipo. Pitäisi saada semmoinen välikausipipo, kun ei vielä viitti pistää villahirvitystä päähän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti